Hyamatrix

Hyamatrix

Spectaculaire resultaten

Hyamatrix® experts hebben een huidverjongende cosmetische productlijn met unieke eigenschappen gecreëerd. De producten en behandelingen zijn ontworpen om ernstige huidschade te herstellen en (zonder injecties) te zorgen voor een gezondere huid. Onze cosmetische producten bevatten hyaluronzuur in nanostructuur en matrix peptiden. Deze formule zorgt voor spectaculaire resultaten. De behandelingen verminderen niet alleen rimpels, maar vertragen het gehele verouderingsproces, waardoor de biologische huidleeftijd jaren jonger wordt.

HYAMATRIX® – innovatie in de praktijk!

HYAMATRIX® cosmetica zijn oorspronkelijke preparaten met bioactieve stoffen op basis van nanogestructureerde biopolymeren van het hyaluronzuur, gecombineerd met de HYAMATRIX® matrix peptiden. De professionele formule van de HYAMATRIX® producten is in staat om tegen veroudering te vechten. Zij draait de biologische leeftijd van de huid terug. En daar is geen injectie voor nodig!

Wat maakt HYAMATRIX® zo innovatief?

De toepassing van twee hoogwaardige componenten: gedestructureerd hyaluronzuur en het matrix peptidecomplex.

De moleculen van het gedestructureerde hyaluronzuur zijn vrij klein (40 kDA!). Daardoor kunnen ze doordringen in de diepere lagen van de huid. Daar vullen ze het tekort van hyaluronzuur in de intercellulaire matrix aan en bevorderen ze de vorming van een stabiele matrixstructuur.
De matrix peptide blokkeert de synthese van het (afbrekende) enzym hyaluronidase en herstructureert het hyaluronzuur dat in macromoleculen is doorgedrongen in de epidermale laag. De formule biedt optimale omstandigheden voor de fysiologische deling van cellen en de vernieuwing van de huid! Het hyaluronzuur blijft langer in de intercellulaire matrix.
Hyamatrix® biedt professionele cosmetische producten en comfortabele behandelingen met ondersteunende producten voor thuis. HYAMATRIX® zorgt voor effectieve oplossingen tegen verouderingsprocessen en vernieuwt de huid zonder injecties!

Producten

De nieuwe formule van HYAMATRIX® draait de biologische leeftijd van de huid terug. De innovatieve HYAMATRIX® cosmetica zorgt voor een oplossing van verschillende complexe huidproblemen als gevolg van de veroudering van de huid. De behandeling met de professionele HYAMATRIX® producten, in combinatie met de HYAMATRIX® thuisproducten, werkt in synergie en versterkt de fysiologische effecten van de formule. Dag na dag hydrateert Hyamatrix de huid en helpt de cellen regenereren.